Bliv frivillig i foreningen

Bliv frivillig i foreningen.

Fundamentet i vores forening er en flok frivillige, der alle har engagementet for "sagen" til fælles.
Som frivillig i VestjyllandS.net eller dets egnsnet bliver du del i et aktivt fællesskab, der deles om de mange udfordringer, der ligger i det at drive, forbedre og udbygge et  stort overvejende trådløst netværk. Opgaverne rækker lige fra det ret "nørdede" til det meget udadvendte med kontakt til mange forskellige mennesker i vor brugerkreds.

Du behøver IKKE at være supertekniker. Interesse og lyst til at lære noget mere - kombineret med praktisk sans - er de bedste kvalifikationer. Vi skal nok lære dig alt det du har lyst til.
Når du melder dig som frivillig i foreningen er det op til dig hvor meget tid, lyst og overskud du har til at varetage en post, det eneste vi forventer af dig er en lille smule af din tid.

Blandt de mange forskelligartede opgaver kan bl.a. nævnes brugersupport, netbygning, masteklatring, serverdrift, ip-telefoni, webdesign, etc.

 

Se beskrivelse af arbejdsgrupper her:


 

- Router/server
I gruppen står du for opdatering, instalation og vedligeholdelse af router /serverne. og står for mail bestilling og oprettelse af disse.

- Hjemmesiden
Jævnlige opdateringer på hjemmesiden i form af nyheder der berører Vestjylland, samt kodning og udvikling af hjemmesidens mange muligheder, eller lægger nyheder fra din egn på hjemmesiden og skrive om arrangementer og andre emner der er vigtige for medlemmer og egnen.

- Kassere
Tage mod bilag og faktura, samt at bogfører disse. Godkende, alle indkøb. Kundekontakt i form at spørgsmål til fakturaer og betalinger.
Det er en stor fordel hvis du har flair for tal.

- PR
Opdatering af brochure for VestjyllandS.net samt eksisterende og nye områder og andre produkter og ydelser.

- Netbygning
Ud til brugerne og sætte radioer og router op, så folk får forbindelse til nettet.

- Support 
Brugerkontakt gennem telefon og ude ved brugerne for at afhjælpe problemer som de oplever.

 

- Koordinator/Repænsentant i VestjyllandS.net bestyrelse.
Står for at have overblikket over at alle projekter bliver fulgt til dørs, og at uddelegere opgaver. Samt side i VestjyllandS.nets bestyrelse, hvor vi 
planlægger og udveksler tanker om egnsnettet og deres opgaver.